2022/23m. Stojimo į užsienio universitetus vaisiai!

08/31/2023

Šie studentai, su UniExpert pagalba, įstojo į pasaulio lygio universitetus ir dabar tęsia savo akademines keliones. Sveikiname juos ir linkime sėkmės! 

Jorūnė B. - University of Cambridge, Didžioji Britanija: Gamtos Mokslai Peterhouse fakultete. Vienas iš seniausių ir prestižiškiausių universitetų pasaulyje, žinomas dėl mokslinių tyrimų.

Pranas K. - Science Po, Prancūzija: North America Minor programa. Prestižinė humanitarinių mokslų institucija, žinoma dėl tarptautinių santykių ir politikos mokslų.

Arina M. - University of Toronto, Kanada: Vadybos BSc. Tarptautinės šlovės universitetas, žinomas dėl mokslinių tyrimų ir inovacijų.

Gustas B. - University of St. Gallen, Šveicarija: Verslo Administravimas. Žinomas dėl verslo ir ekonomikos programų. Taip įstojo į University of Boston, University College London ir Bocconi University.

Rojus G. - Technikos Universitetas Miunchene (TUM), Vokietija: Informatikos BSc. Vienas iš pirmaujančių techninių universitetų, žinomas dėl inovacijų ir mokslinių tyrimų.

Nojus B. - RWTH-Aachen, Vokietija: Mašinų Inžinerijos B.Sc. Prestižinė techninė mokykla, žinoma dėl inžinerijos programų.

Adomas V. - Delft Technologijos Universitetas, Nyderlandai: Kompiuterių Mokslas ir Inžinerija BSc. Žinomas dėl inžinerijos ir technologijų inovacijų.

Emile I. - Amsterdam University College, Nyderlandai: Gamtos mokslų programa. Tarptautinės šlovės liberaliųjų menų ir mokslų kolegija.

Pijus S. - Technical University Eindhoven, Nyderlandai: Mašinų Inžinerijos. Žinomas dėl technologijų inovacijų.

Saule K. - University of Bristol, Didžioji Britanija: Oro Kosminės Inžinerijos BSc. Žinomas dėl aukšto mokslinio tyrimo lygio.

Faustas M. - Rotterdam School of Management, Nyderlandai: IBA. Vienas iš geriausių verslo mokyklų pasaulyje.

Faustas K. - University of Nottingham, Didžioji Britanija: Cheminės Inžinerijos. Žinomas dėl mokslinių tyrimų ir studentų patirties.

Aurelija G. - University of Mannheim, Vokietija: Verslo Administravimas. Žinomas dėl verslo ir ekonomikos programų.

Isabella P. - City University London, Didžioji Britanija: Verslo Valdymas (Marketingas). Žinomas dėl verslo ir teisės programų.

Amerlija N. - Rotterdam Erasmus University, Nyderlandai: IBEB. Tarptautinės šlovės universitetas, žinomas dėl socialinių mokslų.

Smiltė B. - KU Leuven, Belgija: Filosofija. Vienas iš seniausių ir prestižiškiausių universitetų Europoje.

Oskaras K. - University of Groningen, Nyderlandai: Tarptautinis Verslas. Žinomas dėl mokslinių tyrimų ir tarptautinių programų.

Maksim S. - ESRA International Film School, Prancūzija: Kūrimas. Žinomas dėl kino ir medijų mokslų.

Gvidas V. - Management Center Innsbruck | MCI Innsbruck, Austrija: Verslo Valdymas. Žinomas dėl verslo ir inovacijų programų.

Vaite V. - Rotterdam Erasmus University, Nyderlandai: Komunikacija ir Medija. Tarptautinės šlovės universitetas, žinomas dėl socialinių mokslų.

Julia D. - ESMOD, Prancūzija: Mados Verslas. Vienas iš pirmaujančių mados mokyklų pasaulyje.

Daumantas B. - University of Lancaster Leipzig, Vokietija: Verslo Valdymas. Žinomas dėl aukšto mokslinio tyrimo lygio.

Emilija P. - Université de Nîmes, Prancūzija: Anglų Kalba ir Literatūra. Žinomas dėl humanitarinių mokslų.

Danielis M. - Kristianstad University, Švedija: Kompiuterių Mokslas ir Inžinerija su specializacija Internet of Things. Žinomas dėl technologijų programų.

Juta M. - University of Amsterdam, Nyderlandai: PPLE. Tarptautinės šlovės universitetas, žinomas dėl socialinių mokslų.

Julia A. - Queen Mary University of London, Didžioji Britanija: LLM. Žinomas dėl teisės programų.

Aleksandra M. - University of Amsterdam, Nyderlandai: Komunikacijos mokslas. Tarptautinės šlovės universitetas, žinomas dėl socialinių mokslų.

Austėja S. - University of Amsterdam, Nyderlandai: Medija ir Kultūra. Tarptautinės šlovės universitetas, žinomas dėl kultūros studijų.

Karolis B. - Católica Lisbon School of Business & Economics, Portugalija: Finansų MSc. Žinomas dėl verslo programų.

Kristijonas M. - Geneva Business School Barcelona, Ispanija: Tarptautinis Verslas. Žinomas dėl verslo ir ekonomikos programų.

Diana M. - Institute of Art, Design and Technology, Airija: Grafinis dizainas. Žinomas dailės ir meno studijų.

Leticija J. - TBS Education Barcelona, Ispanija: Tarptautinis Verslas. Žinomas dėl verslo mokymo.

Laura L. - SRH University Berlin, Vokietija: MBA. Žinomas dėl verslo administravimo programų.

Lena J. - University of Padova, Italija: Psichologijos Mokslas. Vienas iš seniausių universitetų pasaulyje, žinomas dėl mokslinių tyrimų.

Teja K. - IED Istituto Europeo di Design, Italija: Mados Marketingas. Žinomas dėl dizaino ir mados programų.

Emilija S. - NHL Stenden university of applied sciences, Nyderlandai: Viešbučių Valdymas. Žinomas dėl taikomųjų mokslų programų.


Jei svajojate apie studijas prestižiniame universitete ir norite gauti UniExpert pagalbą, užsiregistruokite konsultacijai dabar! 🌍📚🎓